Ny Ommel-Folder og Ærø Eksperimentet

I løbet af den næste uge vil alle husstande i Ommel modtage den nye folder i postkassen om Ommel. 

Der er netop produceret en ny folder, der fortæller om alle herlighederne i og omkring Ommel. Målgruppen for folderen er alle Ommelsboere: faste og løse, turister og andre tilrejsende.

Folderen omdeles til alle i Ommel og formidles i øvrigt via Teltpladser, Havne, Beboerhus, Boldklub, Turistkontoret og ”Mappen” til tilflyttere m.v. Det vil også være naturligt at folderen uddeles i forbindelse med alle arrangementer i Ommel (pålidelighedssejladser, træf m.v.), som der forhåbentlig snart kommer gang i.

Teksten er skrevet og layoutet af Hans Nielsen, som vi gerne vil takke for det fine resultat. Samtidig vil vi også takke de fotografer, der har stillet fotos til rådighed.

Apropos fotos. Der er til stadighed brug for gode fotos af aktiviteter, stemninger, huse og udsyn i Ommel Samvirke og foreningerne bag. Send gerne dine gode foto til Karin Kristensen digitalt til Karinogkurt@outlook.dk eller du kan lægge en usb-nøgle i min postkasse på Hovedgaden 28 vedlagt navn og adresse hvor jeg skal returnere den til.

I øjeblikket er hjemmesiden ved at blive opdateret med nye fotos som er taget af Ulla Friborg, mange tak for dem.

Hvis du ønsker at downloade folderen kan det ske her på hjemmesiden.

Hjemmesiden er desuden blevet mere brugervenlig bl.a. på mobiltelefoner, der vil løbende komme nyt på siden.

Folderen er finansieret med tilskud fra Ærø Kommune.

Ærø Eksperimentet kommer til Ommel

HAR DU 1 TIME - SÅ KOMMER ÆRØ EKSPERIMENTET UD TIL DIG!

DET SKER I OMMEL BEBOERHUS SØRDAG DEN 30. MAJ KL. 11
Udendørs hvis vi bliver mere end 30
Tilmelding hos Karin på sms 2128-9006 – ring efter 18.00

Vi vil gerne fortælle om Ærø Eksperimentet, som handler om hvordan vi i de helt nære lokalmiljøer, kan få vores fælles ressourcer i spil. Og så vil vi selvfølgelig gerne høre hvad dig og dine naboer, allerede gør i jeres hverdag.  

HVAD ER ÆRØ EKSPERIMENTET?

Med Ærø Eksperimentet vil vi samle den bredest mulige skare af borgere på Ærø, omkring en nysgerrig undersøgende tilgang til, hvad det vil sige at agere grønnere – uden at det hele nødvendigvis sker på bekostning af livskvalitet, pengepung og tid. Vi tror på at vi sammen kan blive klogere og afklarede – når vi i fællesskab tør tvivle og stille spørgsmål.

I regeringens klimahandlingsplan fra 2020, skal vi borgere være med til at reducere landets Co2 med 70% til vi rammer 2030. Der står bare ingen steder hvordan vi som borgere skal gøre det. Det er Ærø Eksperimentet, måske et svar på? Vi må jo starte et sted. Så hvorfor ikke på Ærø, hvor der allerede er samlet en masse gode kræfter og ressourcer.

Vedhæftede filerInvitation til Ærø Eksperimentet

Ny folder om Ommel.

Ny folder om Ommel

I løbet af den næste uge vil alle husstande i Ommel modtage den nye folder i postkassen om Ommel. 

...