Tak for hjælpen

Kære alle Ommelitter m.fl.


Det lykkedes igen i år at afvikle et kajaktræf i Ommel og Kleven, hvor næsten 200 tyske havkajakroere havde en formidabel aktiv kajak ferie.


Vejret tilsmilede ikke arrangementet i den indledende weekend, men blev bedre gennem ugen med flere fine stunder. Ikke mindst på festaftenen med bål og sommerstemning.


De tyske roere følte sig meget velkomne og vi fik gennem ugen mange rosende bemærkninger med på vejen:


-       Det dejlige lokalområde med et væld af muligheder


-       Det lokale engagement, salg af kaffe og hjemmebag. Ikke mindst de tykke pandekager


-       Fine faciliteter og god organisering


Kajakroerne har lagt et væld af billeder på deres hjemmeside. Se:


https://www.salzwasserunion.de/de/sau-in-aktion/bildergalerien/97-skw-2017


Arrangementet har været meget positivt omtalt i de lokale spalter i Amtsavisen over flere dage. Det kan vi være stolte af her i Ommel og der er ingen tvivl om at det bemærkes rundt på øen.


At være vært for sådant en begivenhed kan kun lade sig gøre ved et utal af flittige frivillige hænder og hoveder. Det skal derfor lyde en stor tak fra Ommel Samvirke og Kleven Bådelaug til alle de frivillige i Kajak-cafeen, der sikrede hjemmebag, frisklavet kaffe, velstegte pølser, køligt lokalt fadøl m.v. Uden jer havde det simpelthen ikke kunne lade sig gøre.


Erfaringerne fra Kajaktræffet i 2016 sikrede at faciliteterne (toiletter, bade og vaskeforhold) fungerede upåklageligt. Får vi muligheden i et af de kommende år vil vi gøre mere ud af organiseringen af den frivillige indsats: komme bredere ud, få flere frivillige med, skabe klarhed over opgaver og arbejdsfordeling på et tidligere tidspunkt m.v.


De få smuttere der var i bemanding og organisering, blev løst ved at tovholderne tog ansvar og fik Cafeen og de øvrige aktiviteter til at fungere.


Vi valgte i år at overskuddet fra Kajak-cafeen skulle gå til Ommel Samvirke, hvor det sidste år gik til de enkelte foreninger i forhold til de dage, som de havde ansvar for. Overskuddet til Ommel Samvirke blev på ca. 8.800,- kr., der skal gå til driften af de to hjertestartere, samt Ommel Samvirkes nye lokale hjemmeside. Her bliver responstiderne samtidig bedre.


Lige inden de sidste kajakroere tog hjem igen havde Kleven Bådelaug et møde med to fra den tyske planlægningsgruppe; Anette og Thomas Delfs.


De var trætte ovenpå campen og deres egen sejltur rundt om flere af øerne, men meget glade. De var meget tilfredse og havde ingen ønsker til at vi skulle have gjort det anderledes. De var meget begejstrede for muligheden for at købe friskbagte vafler, tykke pandekager og andet godt hjemmebag. Det lokale øl faldt også i deres smag. Prislejet samlet set var OK og ikke meget højere end deres seneste træf i Friisland. De havde aldrig oplevet noget lignende som ”Marstal småborgerlige sangforening, Erik Kromanns multisproglige foredrag og i det hele taget kunne de ikke forestille sig en bedre ramme om deres årlige kajak træf.


Og bortset fra felterne på græsmarken er det næsten ikke til at se, at de har været her. Kleven og Ommel ligner igen sig selv.


 


 


 

Tilbage til Forsiden

Nyeste Nyheder

Turen til Christiansborg

Kære alle.
Fristen for tilmelding til turen til København er udsat til i morgen d. 17 maj. Vi skal besøge Christiansborg hvor Anders Johansson viser rundt og bagefter er der havnerundfart. Har du fortrudt at[...] Læs Mere

Endnu et ryk på broerne i Kleven

Vi nåede endnu et godt stykke på arbejdsdagen d. 11. maj og enedes om at fortsætte en aften. Det bliver tirsdag d. 15. maj 2018 kl. 16.30 - 19.30 i Kleven.
Tilmelding til Karsten Landro på
karstenlandro@gmail.com

Alle Nyheder