Kløven Flagforening

<

>

Historie

Det hele startede med at nu afdøde Leif Møller fik foræret en brækket flagstang fra Eriks Hale, som blev opsat i Kløven. Herefter gik snakken og ligeledes nu afdøde Henry Kromann, Leif Møller og Torben Fejer enedes om at stifte Kløven Flagforening den 10. april 2004.
Foreningen fik ingen vedtægter og har stadig ingen, dog bestemte de 3 stiftende medlemmer, at der hvert år på grundlovsdag skulle afholdes generalforsamling i Kløven. Ligeledes enedes man om at kommende medlemmer på deres 70 års fødselsdag skulle modtage en buket fra foreningen. Ved dødsfald skulle det samme være gældende.
På 1. generalforsamling blev det bestemt, at de 3 stiftere udgjorde den fremtidige bestyrelse, og samtidig blev det bestemt, at de var valgt på livstid.
Poul Jørgensen er i dag foreningens flagmand, og han sætter flaget på alle officielle flagdage, samt på opfordring fra medlemmer.
Foreningen afholder hvert år til Sankt Hans bålaften i Kløven med båltale og lidt godt til ganen.
Foreningen optager medlemmer ved henvendelse til en af bestyrelsesmedlemmerne.
Medlemsskab af Kløven Flagforening koster 30Kr. pr. år

Se Mere

Begivenheder

Gudstjeneste i Ommel Kirke

Aftengudstjeneste i Ommelkirke v. Regnar Møller Nielsen. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe[...] Læs Mere

Calendaricon

20/8

Locationicon

Ommel Kirke

Lugning af ukrudt

Har du tid til at hjælpe med ukrudtet ved beboerhuset, så bliver vi glade :-) Der vil hver gang være en fra bestyrelsen til stede[...] Læs Mere

Calendaricon

21/8

Locationicon

Ommel Beboerhus

Find Os