Kløven Flagforening

Img 20170605 161906 Img 20170605 142243  2 Img 8052

Historie

Det hele startede med at nu afdøde Leif Møller fik foræret en brækket flagstang fra Eriks Hale, som blev opsat i Kløven. Herefter gik snakken og ligeledes nu afdøde Henry Kromann, Leif Møller og Torben Fejer enedes om at stifte Kløven Flagforening den 10. april 2004.

Foreningen fik ingen vedtægter og har stadig ingen, dog bestemte de 3 stiftende medlemmer, at der hvert år på grundlovsdag skulle afholdes generalforsamling i Kløven. Ligeledes enedes man om at kommende medlemmer på deres 70 års fødselsdag skulle modtage en buket fra foreningen. Ved dødsfald skulle det samme være gældende.

På 1. generalforsamling blev det bestemt, at de 3 stiftere udgjorde den fremtidige bestyrelse, og samtidig blev det bestemt, at de var valgt på livstid.

Poul Jørgensen er i dag foreningens flagmand, og han sætter flaget på alle officielle flagdage, samt på opfordring fra medlemmer.

Foreningen afholder hvert år til Sankt Hans bålaften i Kløven med båltale og lidt godt til ganen.

Foreningen optager medlemmer ved henvendelse til en af bestyrelsesmedlemmerne.

Medlemsskab af Kløven Flagforening koster 30Kr. pr. år

Se Mere

Sct. Hans i Kleven Havn  

Traditionen tro afholder Kløven Flagforening Sct. Hans aftenFredag 23. juni fra kl. 20Båltalen holdes af kommunalpolitiker Anders Johansson kl. 21.Der vil være... Læs Mere

Valgmøde i Beboerhuset d. 12. juni 2017 kl. 19  

Kære alle. Husk at det er på mandag at der er valgmøde i Ommel beboerhus. Læs artiklen i... Læs Mere

Borgermøde med Politíkerne  

Til borgerne i Ommel og omegn Ommel Samvirke har taget hul på optakten til efterårets kommunalvalg og har inviteret en repræsentant fra de partier, der stiller... Læs Mere


Alle Nyheder

Find Os: