Kleven Bådelaug

Annonce kleven Arbejdsdag i kleven 6 Arbejdsdag i kleven 2

Introduktion

Kleven Havn ligger i landsbyen Ommel på Ærø.
54° 52,2' N 10° 28,6' Ø
DKs smukkeste og billigste havn.
Når man sejler ind til havnen gennem bugten Kleven kan ingen undgå at blive påvirket af det naturskønne område, der har været besejlet siden stenalderen.
I dag er Kleven Havn et levende lokalmiljø med mere end 40 fastliggende fartøjer og med plads til gæstebåde. Havnen har en primitiv teltplads og et nybygget klubhus med toilet- og badefaciliteter. Havnen er et naturligt aktivt samlingspunkt for beboerne i Ommel og for ferierende gæster.
Kleven Bådelaugs medlemmer står for driften og vedligeholdelsen af havnen. De senere år har bådelauget ligeledes stået for større og mindre arrangementer bl.a. besøg af flere hundrede havkajakroere, som har holdt sommertræf her. Vi er et besøg værd :-)

Historie

"Ommel Havn - Dengang og nu" er et hæfte indeholdende en samling af viden og fakta omhandlende Kleven Havn. Hæftet er udgivet af Marstal Søfartsmuseum og kan downloades herunder.

(Hvis du bruger Microsoft Edge, kan der opstå problemer med at vise filen)
Åben Dokumentet

Se Mere

BUSSEN DER BLEV VÆK  

4.7. 2017Åbent brev til kommunalpolitikerneBussen der blev væk Total forvirring omkring buskørsel i Ommel/Kragnæs/Græsvænge Tilbage i begyndelsen af april... Læs Mere

Sct. Hans i Kleven Havn  

Traditionen tro afholder Kløven Flagforening Sct. Hans aftenFredag 23. juni fra kl. 20Båltalen holdes af kommunalpolitiker Anders Johansson kl. 21.Der vil være... Læs Mere


Alle Nyheder

Relevante Links

Søkort

Mappe med søkort


DMI Byvejr

DMI Byvejr for Marstal


Facebook

Følg os på Facebook

Find Os: