Kleven Bådelaug

<

>

Introduktion

Kleven Havn ligger i landsbyen Ommel på Ærø. (54° 52,2' N 10° 28,6' Ø)
Kleven Havn er DKs smukkeste og billigste havn.
Når man sejler ind til havnen gennem bugten kan ingen undgå at blive påvirket af det naturskønne område, der har været besejlet siden stenalderen.
I dag er Kleven Havn et levende lokalmiljø med mere end 40 fastliggende fartøjer og med plads til gæstebåde. Havnen har en primitiv teltplads og et nybygget klubhus med toilet- og badefaciliteter. Havnen er et naturligt aktivt samlingspunkt for beboerne i Ommel og for ferierende gæster.
Kleven Bådelaugs medlemmer står for driften og vedligeholdelsen af havnen. De senere år har bådelauget ligeledes stået for større og mindre arrangementer bl.a. besøg af flere hundrede havkajakroere, som har holdt sommertræf her. Vi er et besøg værd :-)

Historie

"Ommel Havn - Dengang og nu" er et hæfte indeholdende en samling af viden og fakta omhandlende Kleven Havn. Hæftet er udgivet af Marstal Søfartsmuseum og kan downloades her

Privatlivspolitik

Hent vores privatlivspolitik her

Se Mere

Begivenheder

Gudstjeneste i Ommel Kirke

Aftengudstjeneste i Ommelkirke v. Regnar Møller Nielsen. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe[...] Læs Mere

Calendaricon

20/8

Locationicon

Ommel Kirke

Lugning af ukrudt

Har du tid til at hjælpe med ukrudtet ved beboerhuset, så bliver vi glade :-) Der vil hver gang være en fra bestyrelsen til stede[...] Læs Mere

Calendaricon

21/8

Locationicon

Ommel Beboerhus

Find Os

Vi er også på Facebook